Bel: 06-43545264

Binnen schilderwerk


IMG_9055-e146797996091123Sluis Schilders voor uw binnenschilderwerk:

Voor een vakkundige binnenschilder tegen een eerlijke prijs kiest u voor Sluis Schilders. Sinds 2005 zijn onze werkzaamheden uitgebreid met vele bijzondere projecten. Hierdoor hebben wij inmiddels ook veel ervaring opgedaan met allerlei speciale technieken zoals: Earth Cote, Marmeren, blanke lambrisering met houtnerf, Farrow and Ball, patronen aanbrengen of patronen aanbrengen met Flaperol, spuiten van sauswerk en muurschilderingen. Wij leggen deze opties en technieken graag aan u uit!

Wat is binnen schilderwerk?

Voor ons is binnenschilderwerk de wanden, plafonds, kozijnen, meubels, vloeren, trappen en ruimtes die een speciale behandeling nodig hebben zoals bijvoorbeeld badkamers. Voor uw wanden bieden wij naast het standaard sauswerk ook spuitwerk en speciale technieken aan. Voor uw kozijnen en deuren kunt u net als bij buitenschilderwerk kiezen voor conserveren, repareren, vervangen of verfraaien door een andere kleurstelling.

Totaaladvies:

Omdat wij al jaren samenwerken met ervaren en vakkundige stucadoors, timmerlieden, kunstenaars en stylisten kunnen wij u een compleet advies aanbieden. Kunnen wij het zelf niet voor u uitvoeren dan zullen wij u doorverwijzen naar één van onze ervaren specialistische contacten.

klikhier3