Bel: 06-43545264

Buiten schilderwerk

IMG_8988

Sluisschilders voor uw buitenschilderwerk: 

Wij leveren kwaliteit voor een goede prijs, dat is onze missie. Dat doen we door onze klanten een op maat gemaakt advies te bieden. Conserveren, repareren, schilderen, vervangen of bijwerken, wij zullen u hoe dan ook adviseren wat voor uw pand het beste is.

Wat is buitenschilderwerk? 

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw pand bedoeld.

U kunt daarbij denken aan kozijnen en deuren, de gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning. Daarnaast vallen schutting en schuurdelen ook onder buitenschilderwerk. Naast het schilderwerk aan de buitenkant repareren wij ook ornamenten, ander steenwerk, (glas-in-lood)ramen, metaal en klein timmerwerk. U kunt ons alles vragen, wij hebben voor iedere klus de kennis of de mensen in huis om u op een professionele wijze te helpen en van vakkundig advies te voorzien.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig? 

Het buitenschilderwerk is aan de elementen onderhevig, zo hebben panden in de buurt van het strand of gelegen op het zuiden of westen vaker een onderhoudsbeurt nodig. Schilderwerk dat beschut staat onder bijvoorbeeld een afdak, de onderkanten van goten of panden gelegen op het noorden of oosten hebben minder aandacht nodig.

Buitenschilderwerk is ongeveer één keer in de vijf jaar toe aan een professionele onderhoudsbeurt. De liggende delen van het schilderwerk zijn als eerste toe aan een nieuwe verflaag omdat deze door het stilstaande water en opvangen van de meeste zon het meest te verduren hebben. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, is het tijd voor een schilder. Wacht u hier te lang mee dan kan er schade ontstaan aan het houtwerk en kunnen de kosten voor herstel snel oplopen.

Onderhoudsplan: Vaak zien we dat klanten het schilderwerk te lang uitstellen, wat begrijpelijk is want soms heeft u andere financiële prioriteiten. Het is echter wel van belang dat u hier niet té lang mee wacht. De kosten voor het schilderwerk kunnen hiermee namelijk snel oplopen. Om te zorgen dat u het langste plezier heeft van u schilderwerk en de kosten helder zijn, bieden wij ook de mogelijkheid voor een onderhoudsplan. Sluis Schilders zal dan als vaste schilder de onderhoud van uw woning voor zijn verantwoordelijkheid nemen.

Voor zo’n onderhoudsplan of een vrijblijvende offerte komen wij graag wij u langs!

klikhier3