Bel: 06-43545264

Referenties

Spaarndam, Juli 2016

Jacob heeft in ons nieuwe huis (nieuwbouw) schilder werkzaamheden verricht. Hierbij zijn onder andere beide trappen helemaal onder handen genomen, gaten gevuld, gekit en zeer netjes afgewerkt. We zijn nog elke dag blij met het eindresultaat. Ondanks dat wij vrij waren ivm vakantie, hebben wij weinig overlast gehad tijdens deze klus en ging alles in goed overleg. Ook heeft Jacob ons van goed advies voorzien!

Alkmaar, Juli 2016

Jacob heeft onze woonkamer een volledige make-over gegeven. Hij heeft ons van zeer goed advies voorzien qua kleuren en materiaal keuze en vervolgens de werkzaamheden op professionele wijze uitgevoerd, waardoor onze woonkamer nu de favoriete plek in huis is geworden! Wij gaan snel sparen zodat wij dat in de andere ruimtes in huis ook door hem kunnen laten realiseren!

Haarlem, Maart 2016

Ons hele straatje staat er weer glanzend bij. Jacob werkt keihard en heel consequent, je weet heel goed wat je aan hem hebt.

Heemstede, Januari 2016

Een vriendelijke jongen die enorm oog heeft voor detail en kwaliteit. Ik was blij verrast te zien dat hij elke dag alles netjes achterlaat en mijn huis staat er weer strak bij.

Haarlem, Juni 2015

Jacob, is een echte vakman! Bij hem weet ik dat het onderhoud van ons huis in goede handen is.Laat uw referentie achter

Wij ontvangen graag uw referentie!

    Naam

    Email

    Uw ervaring met Sluis Schilders