Bel: 06-43545264

Over Sluis Schilders

IMG_8808Jacob Sluis heeft het schildersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Op veertien jarige leeftijd mocht hij met zijn vader mee om een zakcentje bij te verdienen voor zijn vakantie. Omdat hij graag buiten was en met zijn handen wilde werken, wist hij toen al zeker dat dit zijn beroep moest worden.

De nodige opleidingen volgden zodat Jacob vervolgens bij een meester schilder in dienst kon gaan. Daar leerde hij in de praktijk de fijne kneepjes van het vak. De werkgever die volgde zag veel potentie in hem en promoveerde hem tot voorman: een functie met veel verantwoordelijkheid en eigen inzicht. Dit inspireerde Jacob om zelf te gaan ondernemen.

Na 12 jaar ervaring op te hebben gedaan, begint Jacob in 2005 zijn eigen onderneming. Omdat Jacob zo gelooft in zijn missie heeft hij dit kunnen uitdragen naar zijn collega schilders en andere vakspecialisten. Als Jacob een andere specialist voor u inschakelt om werkzaamheden bij u uit te voeren zal hij er persoonlijk op toezien dat er kwalitatief goed en mooi werk afgeleverd wordt.

Werkgebied 

Sluis Schilders werkt in Haarlem en omstreken (binnen een straal van 20 km) aan omvangrijke projecten; van kerk tot zorg instellingen, van huis tot restaurant, van kast tot het complete buitenschilderwerk, van glaszetten tot behangen. Geen enkele opdracht is hem te min en zal met liefde en aandacht voor u worden behandeld. 

Wat kunt u van Sluis Schilders verwachten?

Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij graag naar de werkzaamheden in het menu. Hier nog wel een kort overzicht:

Buiten Schilderwerk, Gevel Sausen, Binnen schilderwerk, wanden en plafonds sausen, muurschilderingen, glas-in-lood vervangen, normaal glas vervangen, Earthcote, Beal Mortex, Carte Calori, Farrow and Ball, foto behang, gewoon behang, glasvlies behang, klein timmerwerk, houtrot vervangen en kleuradvies geven. 

Dat is Sluis Schilders

Sluis Schilders is een allround ambachtelijk schildersbedrijf welke met liefde en passie zijn werk uitvoert. Daarnaast is Jacob een eerlijke hardwerkende man, die erop toe ziet dat uw huis netjes achter gelaten wordt, dat er zo min mogelijk overlast is en dat er met u meegedacht wordt. Huurt u Sluis Schilders in dan bent u gegarandeerd van een opdracht die soepel verloopt!