Bel: 06-43545264

Speciale technieken

Houtrot 

Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden buiten, komen wij regelmatig houtrot tegen. Houtrot dient zo snel mogelijk te worden verwijdert. Wordt de houtrot niet verwijdert dan tast dit het hout verder aan en zal uiteindelijk uw hele kozijn, deur of dakgoot vervangen moeten worden.

Houtrot heeft niet altijd te maken met de leeftijd van uw huis of bedrijfspand. De kwaliteit van het hout en/of de kwaliteit van het schilderwerk zijn mogelijke oorzaken van houtrot. Wij zullen u altijd tijdens onze werkzaamheden informeren en adviseren over het eventueel gevonden houtrot, het is uiteraard uw keuze hoe dit verder op te lossen.

In de meeste gevallen is houtrot door ons goed te behandelen, we zagen het verrotte hout weg en vervangen dit voor een nieuw stuk hout. Dit nieuwe stuk verlijmen wij met een epoxy plamuur.

Kunnen wij het niet verwijderen dan zullen wij u een op maat gemaakt advies bieden, deelvervanging of totale vervanging? Dat is de vraag die wij graag persoonlijk komen beantwoorden. 


foto-4Muurschilderingen 

Naast degelijk en mooi schilderwerk bieden wij ook de mogelijkheid om een muurschildering te laten maken. Hiervoor werkt Sluis Schilders met Muurschilderingenzo samen. Een jonge onderneming die net als wij garant staat voor een kwalitatief mooi eind product. Kijk voor meer informatie op: www.muurschilderingenzo.nl  


foto (40)Earthcote 

Earth cote is een leemstuc uit Zuid-Afrika welke een prachtig geschilderde ondergrond creëert. Dit product is wordt veel gebruikt voor badkamers en wanden welke een speciale uitstraling verdienen. Het is erg divers en altijd net even anders.

U bent hierbij gegarandeerd van een stijlvolle afwerking met een luxe warm gevoel. Sluis schilders heeft als één van de weinige bedrijven in de omgeving geruime ervaring met het aanbrengen van Earthcote.


Behangen 

Er bestaan tegenwoordig heel veel soorten behang, de keuze is afhankelijk van de ruimte en rest van uw woning. 

U bent met dit product wel verzekerd van een extra touch op de uitverkoren ondergrond. Onder behang hoort uiteraard ook het glasvlies behang, dit is een product wat enigszins poreuze wanden verstevigd en een strakkere uitstraling geeft. Voor de vele voorbeelden kunt u onder andere kijken op de volgende website. 

Sluis schilders heeft genoeg vakkundige kennis in huis om de verschillende soorten behang op een professionele wijze aan te brengen in iedere gewenste ruimte.


houten-vensterFoto behang 

Fotobehang geeft een hele persoonlijke uitstraling aan de ruimte, laat u hierbij goed adviseren omdat dit sfeerbepalend kan zijn. Naast fotobehang op de muur kunt u er ook voor kiezen om een oude keuken helemaal op te frissen en de keukenkastjes te beplakken met dit behang.

Er zijn vele verschillende websites en winkels waar u dit behang kunt bestellen, indien gewenst kunnen wij u ook hierin adviseren.


Beal mortexBeal Mortex  

Beal Mortex is een stuc dat gemaakt wordt op basis van hars en kalk. Het product is waterdicht en heeft flexibele eigenschappen. Met Beal Mortex kan worden gewerkt met diverse mortels met verschillende korrelgroottes. Het product kan worden afgewerkt met een sealer of een was, waardoor er een waterdicht laagje over het product ontstaat. Dit maakt het product onderhoudsvriendelijk en afneembaar.

Het aanbrengen van Beal Mortex zijn vele vakkundige handelingen, het is niet raadzaam dit zelf te doen. Wij komen u hier graag bij helpen.


http://www.vintage-furniture.nl/blogs/vintage-furniture-blog/krijtverf-en-kalkverf/

http://www.vintage-furniture.nl/blogs/vintage-furniture-blog/krijtverf-en-kalkverf/

Krijt en Kalkverven

Farrow and Ball en Carte Calori zijn krijt-en kalkverfen in een prachtig kleurenpallet. 

Krijtverf is een verf op waterbasis, poedermat, fluweelachtig en het geeft een egale afwerking. Het is in principe gewoon dekkend. Afhankelijk van de kleur kan de verf variëren van vrij dik tot redelijk normaal van consistentie. Kalkverf is in de eerste plaats een honderd procent natuurlijke verf. Ze wordt vervaardigd uit water en kalk, waardoor ze natuurlijk zeer milieuvriendelijk is. Dit geeft in tegenstelling tot krijtverf een vlekkerige afwerking. Bij dit product is het van belang u goed te laten informeren, de uitstraling van dit product is prachtig maar door de ingrediënten in de verf wel blijvend. Sluis Schilders komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.


 

Glas-in-lood vervangen of plaatsen

Wij werken nauw samen met Loes Schuijt van het glas-in-lood atelier in Haarlem. Zij maakt het glas-in lood en wij plaatsen dit. Hierin hebben wij uitermate veel ervaring opgedaan bij de Jopenkerk.

Hier hebben we alle glas-in-lood ramen eruit gehaald, laten vernieuwen en weer terug geplaatst. Een secuur en specialistische opdracht welke met succes is uitgevoerd.

Vraag ons gerust om een advies!

 

klikhier3