Bel: 06-43545264

Ergens in Bloemendaal

Ergens in Bloemendaal

Ergens in Bloemendaal

Ergens in Bloemendaal staat een van de huizen waar Sluis Schilders zo enorm trots op is.

Jacob heeft dit huis al jarenlang in onderhoudt, eerst samen met collega’s, tegenwoordig alleen.

Wederzijds vertrouwen en goede communicatie maakt dat het huis er in alle opzichten piekfijn bij staat.

Nieuwe kruisstraat te Haarlem

Nieuwe kruisstraat te Haarlem

De Nieuwe Kruisstraat is een van de VVE’s die Sluis Schilders in beheer heeft. Een prachtig monumentaal rijtje huizen midden in het centrum van Haarlem.

Aan Jacob de taak om het schilderwerk, te behouden, restaureren en opvallend mooi te maken.

Jopenkerk te Haarlem

Jopenkerk te Haarlem

Enkele jaren geleden, toen de Raaks opgebouwd werd en er een complete bouwput op dat plein aanwezig was. Werd Sluisschilders via Loes Schuijt (glas-in-lood Atelier) benaderd door de eigenaar van Jopen bier. Michel Ordeman had het idee gevat om een brouwerij te starten in de kerk die aan de Raaks gevestigd was. Deze kerk was echter volledig in verval. Jacob en collega’s zijn toen begonnen alle glas-in-lood-ramen te verwijderen zodat deze gerestaureerd konden worden door Loes Schuijt om deze vervolgens in perfecte staat terug te plaatsen.

Een geweldig specialistisch project welke van vakmanschap getuigd. Dit is herkend door de eigenaar en Sluisschilders werd gevraagd de buitenkant te schilderen, dit is in de zomer van 2014 gerealiseerd.

Verspronckweg

Verspronckweg

In opdracht van BB schilderwerken van Barry Bakker werd Sluisschilders gevraagd een opdracht op de Verspronckweg over te nemen. Een prachtig statig hoekpand aan een belangrijke doorgaande weg in Haarlem. Het pand werd op dat moment gereinigd, de metselaar was bezig, de loodgieter en ze hadden net een nieuw dak geplaatst. Typisch zo’n opdracht waarbij je met een goede communicatie en samenwerking een heel eind komt.

Zie hier het eindresultaat!

De Gierstraat te Haarlem

De Gierstraat te Haarlem

Samen met Niels Dijkhoff van Dijkhoff schilderwerken hebben wij het pand van een gerenommeerde juwelier mogen schilderen.

Brandweer rood, heel opvallend maar heel erg mooi. Het resultaat is na bijna twee jaar nog steeds indrukwekkend!

Projecten

Met veel trots neemt Sluisschilders u mee in ons archief van prestigieuze, bijzondere en afwisselende projecten. Indien u vragen heeft over een van deze projecten dan staat Jacob u graag te woord hierover.